NOORISTAN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 185 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Nooristan. Meer weten? Ontdek meer

4 apr 2024 om 21:10 Rijsttafel erg weinig voor twee volwassenen, duur in verhouding tot wat je krijgt. Zouden 5 verschillende gerechten zijn, maar kregen er 4. In mini porties. Alle gerechten hadden zo goed als dezelfde rode saus.
28 feb 2024 om 21:38 Food portions are very small
20 jan 2024 om 20:01 Delicious food, kind service
18 dec 2023 om 9:04 Ordered the Lamb Qorma and Ashaak. The meat was tender and juicy; the food was tasty and not spicy at all. This is my third order and I've not been disappointed so far.
4 dec 2023 om 23:22 Very delicious!!
29 okt 2023 om 10:01 Het eten was echt lekker. Het probleem is dat voor wat je betaald VEEL te weinig krijgt. Als de porties groter worden dan komen we weer terug.
25 okt 2023 om 22:39 Delicious!!!! Heerlijk.
14 okt 2023 om 22:05 Bestelling van 88 euro... schandalig weinig voor 2 personen... extra bak qabuli bestelt.. bleek bakje rijst met 2 kleine stukjes vlees te zijn.. 22 euro. Rijsttafel voor twee was met 4 kleine gerechtjes ipv 5.voorgerecht ontbrak.enorm teleurgesteld
13 okt 2023 om 3:41 Geweldig!Rijsttafel was heerlijk te eten!