NOORISTAN

NOORISTAN lekker eten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 111 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Nooristan. Meer weten? Ontdek meer

14 jul 2022 om 21:51 Not sure why this Afghan restaurant is classified as “Indian” food, anyway the food was good in general but the portions are quite small. Rijsttaffel for two was a bit disappointing as the dishes are quite alike, though Qabuli palaw was really good.
26 jun 2022 om 22:15 We occasionally ordered same dish- Qabuli palaw from that place; now they raise price but quality is not as it used to be. They put big veal leg with huge bone in the palaw, making rice quantity to decrease. And this meat is not chewable at all.
16 jun 2022 om 22:24 Heerlijk gegeten en bezorging was ook top. Ashak en mantoe porties mogen wat groter maar voor de rest gewoon heerlijk eten.
29 mei 2022 om 19:55 Net niet genoeg. Eten was prima van smaak. Alleen voor een rijsttafel voor 2 was het eigenlijk te weinig. Wel op de juiste tijd bezorgd en het was ook nog prima warm.
25 mei 2022 om 6:20 Het eten was goed bedankt
5 mei 2022 om 1:00 Werkelijk waar elke keer weer onwijs lekker!
25 apr 2022 om 12:21 Portions here are so small. I was still hungry after the meal. Food was tasty, but I don’t think I will order again
24 apr 2022 om 20:32 Ik had de Ashaak en Köfte besteld, was heerlijk! Bedankt :)
9 apr 2022 om 11:05 Waanzinnig lekker
20 mrt 2022 om 20:42 The quality is great but feel that the portions are every time smaller ..
5 mrt 2022 om 18:40 Echt een toprestaurant! Het eten is fantastisch!
26 feb 2022 om 20:00 Fantastisch!